Fernisering: In the Future They Ate from the Finest Porcelain

Invitation til fernisering på udstillingen In the Future They Ate from the Finest Porcelain af Larissa Sansour. Onsdag d. 14. september kl. 18-20. Larissa Sansour vil være til stede og fortælle om udstillingens værker.

Den internationalt anerkendte kunstner Larissa Sansour (DK/PS) undersøger i et nyt og blændende science fiction-filmværk arkæologien og historien som våben i den globale strid om territorier.

In the Future They Ate from the Finest Porcelain er et 29 minutter langt filmværk om en post-apokalyptisk verden. Udstillingen rummer desuden skulpturer, fotografier og en installation med et samlebånd, hvor porcelænsplatter udsmykket med det palæstinensiske keffiyeh-mønster bringes frem.

Oplev udstillingen allerede d. 14. september i Nikolaj Kunsthal. Der er gratis entre og kolde øl til de fremmødte.

Mere om kunstneren Larissa Sansour:

Larissa Sansour (f. 1973) er født i Østjerusalem og nu bosat i London. Hun arbejder både med video, fotografi, skulptur og installation og har på det seneste eksperimenteret med science fiction og tegneserie i krydsfeltet mellem fiktion og fakta, det personlige og det politiske. Sansours tidligere værker har været vist på bl.a. Tate Modern i London, Centre Pompidou i Paris og Louisiana Museum for Moderne Kunst i Humlebæk. Hun har desuden deltaget på bl.a. biennalerne i Liverpool, Istanbul, Busan og aktuelt i Yinchuan, Kina. Nikolaj Kunsthal har tidligere vist værker af Sansour, men dette er hendes første større præsentation.

Udstillingen er åbent for publikum fra 15. september til 18. december 2016.