Kom på guidet tur i Minefeltet

Torsdag d. 8 februar kl. 17-19, kan du komme med på en guidet tur rundt i Minefeltet og hør mere om værtshusene og de værker, der stadig hænger der, i selskab med byhistoriker Allan Mylius Thomsen.

Fra 1920erne og frem fik området omkring Nikolaj Plads tilnavnet Minefeltet på grund af de værtshuse, der lå i gaderne. I Minefeltet kom blandt andre forfattere og kunstnere for at dele holdninger og livserfaringer. For nogle fungerede værtshusene ligefrem som en form for atelier.

Udstillingen KUNSTEN I MINEFELTET, der fra d. 11/11 kan opleves i Nikolaj Kunsthal, viser et udvalg af Troels Lybecker tegninger af gæster på værtshusene, i samspil med den yngre kunstner, Christian Finne. Udstillingen inddrager Minefeltets stadig eksisterende værtshuse: Hviids Vinstue, Skindbuksen, Toga, Café Nick ogSlotskælderen/Gitte Kik.

Vi begynder i Nikolaj Kunsthal til en 20 minutters omvisning i udstillingen KUNSTEN I MINEFELTET, herefter står den på en guidet tur rundt i Minefeltet ført an af den karismatiske by-historiker Allan Mylius Thomsen. Her vil vi blandt andet vil se de værker, der stadig hænger på beværtningerne og høre mere om de mange historier, der knytter sig til området.

Voksne: 100,-

Studerende & Pensionister: 75

Køb billetter lige her 

Læs om turen i berlingske 

 

OBS DENNE ER UDSOLGT. SKRIV VENLIGST EN MAIL TIL PR@nikolajkunsthal.dk HVIS DU ØNSKER AT KOMME PÅ EN VENTELISTE