Kulturnatten:
Grønflammeskoven, Skattejagt og Drageværksted

Koncert/Grønflammeskoven

I Nikolaj Kunsthal inviterer Oh No Ono-medlemmerne Malthe Fischer og Aske Zidore, samt Christian Hjelm Fra Figurines og Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine inden for til en fantastisk og fabulerende fortælling om en dreng, hvis drage er taget af vinden, når de giver koncert fra deres fælles børnebogsprojekt ”Grønflammeskoven”. Grønflammeskoven er et kollektivt børnebogs- og børnemusikprojekt skabt af musikerne Malthe Fischer og Aske Zidore, forfatterne Anders Jørgen Mogensen og Nicolai Koch og billedkunstneren Pernille Nygaard. Ambitionen var at skrive en fortælling og komponere numre, der ikke taler ned til børn - eller deres forældre, så musikken appellerer både til børn og deres forældre.

Tidspunkt:
Kl. 19:00 - 19:30
Kl. 21:00 - 21:30 

 

Skattejagt

Gå på en forunderlig skattejagt med din iPhone og find dragen, der er fløjet væk. På din vej skal du løse mystiske gåder, finde sjove ledetråde og igennem spændende forhindringer, som leder dig fra Nikolaj Kunsthal rundt i de københavnske gader og stræder.

Tidspunkt: 
Kl. 18:00 - 23:30 

 

Drageværkstedet

Publikum har i drageværkstedet mulighed for at slippe fantasien løs og bygge drager, som kan bruges i det blæsende efterårsvejr. Formålet er at skabe et rum med plads til kreativ udfoldelse og leg. Her vil børn som voksne kunne samles omkring en spændende, sjov og udfordrende aktivitet i form af dragebygningen. Børnenes fantasi bliver krydret med inspiration fra ’Grønflammeskoven’, direkte udmøntet i produktion af deres egen drage, som giver et flot legetøj, der også kan bruges på andre blæsende dage. Eller være til inspiration for nye bøger og lege.

Tidspunkt:

Kl. 17.00-23.45

NB: Drageværkstedet vil også være åbent i efterårsferien.

  • Burnblock