Oplev Lutz Henke i samtale med Uri Gordon. OBS arrangementændringer!

OBS arrangement ændringer!

Oplev Santiago Sierra i samtale med Uri Gordon 3. september 2016 kl. 15 i Nikolaj Kunsthal.

I anledning af verdenspremieren på udstillingen Black Flag, der netop nu kan opleves i Nikolaj Kunsthal, besøger den spanske kunstner Santiago Sierra København. Den 3. september kl. 15 kan du opleve Santiago Sierra i samtale med den anarkistiske teoretiker Uri Gordon.

Samtalen vil finde sted i selve udstillingen, omgivet af billederne fra udstillingen Black Flag. Philip Howe fra a/political vil efterfølgende deltage i samtalen som producenter af Black Flag –projektet.

Alle er velkommen – men vær opmærksom på, at der er begrænsede siddepladser. Det kan derfor være en fordel at komme tidligt. Billetter 50 kr. for voksne. Se mere om udstilling og priser på Nikolajkunsthal.dk

De medvirkende:

Santiago Sierra er født i Madrid i 1966 og bor og arbejder i Mexico City. Han har haft soloudstillinger over det meste af verden, bl.a. på KunstWerke i Berlin, MACBA i Barcelona, Deichtorhalle i Hamburg, Museo Tamayo i Mexico City og MoMA PS1 i New York, ligesom han har deltaget på biennalerne i bl.a. Venedig og Busan.

Uri Gorden underviser i politik på Nottingham University. Han har en Ph.D.fra University of Oxford og har skrevet “Anarchy Alive!” (Pluto Press) samt andre værker om nutidig radikal politik og teori. Hans arbejde er oversat til 13 sprog.

a/political is a non-profit organisation, collaborating with artists who work within a socio-political framework. a/political, initiate, produce and tour large-scale projects worldwide. With offices based in London, a/political opened The Foundry in 2014 as an experimental art space, hosting ambitious projects outside the controls of the contemporary art market. Artists are invited to produce large-scale work in the neighbouring factories.

ARRANGEMENTÆNDRINGER pr. 3/9 2016

Vi gør opmærksom på, at Santiago Sierra desværre er blevet forhindret at deltage i vores arrangement i dag kl. 15.00. Arrangementet er dog ikke aflyst.  

I stedet kan du nemlig opleve den tyske kurator Lutz Henke, der har arbejdet tæt sammen med Santiago Sierra i tilblivelsen af Black Flag, i samtale med den israelske anarki-teoretiker Uri Gordon. De to får selskab af Philip Howe fra a/political. Grundet Santiago Sierras aflysning vil eventen være gratis!

Medvirkende:

URI GORDON
Uri Gordon er forfatter til bogen “Anarchy Alive!” (Pluto Press) og andre værker om nutidig radikal politik og teori i dét han har kaldt “the age of collapse”. Hans arbejde er oversat til 13 sprog. Gordon har en Ph.D. grad fra University of Oxford, underviser i politik på Nottingham University og er desuden miljøforkæmper og krigsmodstander gennem mange år.

LUTZ HENKE
Lutz Henke er kurator og kulturteoretiker. Han har været involveret i tilblivelsen af en lang række særligt komplekse kunstværker – heriblandt ekspeditionerne til Nord- og Sydpolen som led i Santiago Sierras Black Flag-projekt.