SCENATET (DK) og Ensemble Pamplemousse (US)

Med en fælles sult efter at udforske nye musikalske sfærer og lyd-verdener, mødes de to internationalt anerkendte eksperimenterende ensembler SCENATET (DK) og Ensemble Pamplemousse (US) i en dobbeltkoncert langt ud over det sædvanlige i Nikolaj Kunsthals smukke rum. De præsenterer et opsigtsvækkende program, hvor du både kan opleve SCENATET og Pamplemousse give koncert alene, og hvor de slår sig sammen og bliver til ét stort legende musikalsk kollektiv, der fusionerer Pamplemousses levende mix af instrumentalmusik og multimedier med SCENATETs konceptuelle og tværkunstneriske finesse. Glæd dig til at blive suget ind i et på én gang absurd, hyperaktivt og raffineret musikalsk univers, når SCENATET og Pamplemousse indtager scenen med en lang række danske premierer af nye værker skrevet af Pamplemousses egne medlemmer, herunder blandt andre Jessie Marino og Dave Broome. Derudover opfører SCENATET også danmarks-premieren på det helt nye værk ‘Freunde’, som er komponeret af danske Christian Winther Christensen samt den akustiske feedback-performance 'Wings' af den belgisk/hollandske komponist og lydkunstner Cathy van Eck.

// PROGRAM //

>> SCENATET/Ensemble Pamplemousse >>
David Broome: 'Pods' 
Robot-sniksnak for småt legetøj, skrald og apps kombineret med kontrolleret feedback. 

Natacha Diels: 'Songs with Orchids' 
Du skal bare beslutte dig, så bliver det godt igen hen ad vejen.
Hold fokus, ingen dårlige idéer, og tag den lige vej.
Glem ikke at børste tænderne og husk at træne hver dag.

Jessie Marino: 'Throw Me to You And Back Again'
En spektakulær performance for snik-snak, rablen og tordnende bifald.

>> Ensemble Pamplemousse >>
Weston Olencki: 'for melodicas (carbonic render)'
Kasserede vægge, der siver af plastik og fabrikerede organismer spræller i syntetisk mudder … med melodika.

>> SCENATET >>
Christian Winther Christensen: 'Freunde'
Fire musikere sidder rundt om en computer, mens de spiller fra et partitur. Udover at spille, hvad der står skrevet, skal de også fortolke et sæt enkle spilleregler, som de skal huske udenad.
Imens registrerer computeren musikernes lyd, som den ud fra primitivt software fortolker og transformerer til elektronisk lyd, og bliver dermed en femte performer i kredsen af musikalske venner.

Cathy van Eck: 'Wings'
En akustisk feedback-performance med tre performere, tre mikrofoner og en højttaler.

Koncerten arrangeres i samarbejde med CPH:DOX 2018 og Nikolaj Kunsthal.

>>>>>>>>>>>>>
Entre: 80 kr. / studerende 50 kr.
Forsalg: http://bit.ly/2nPXSwV
Billetter kan også købes i døren på dagen for koncerten, i Nikolaj Kunsthals åbningstid fra 12-18, og igen fra 19.30 når dørene åbner.
www.scenatet.dk