Sneak peek-koncert til SPOR festival 2016 WYSI(N)WYG: SCENATET & Pamplemousse: Is This What We Believe It Is?

Gå ikke glip af muligheden for at opleve et sneak peek med den århusiansk baserede SPOR festival for første gang i København, hvor det danske ensemble SCENATET møder det amerikanske komponist/performerkollektiv ensemble Pamplemousse i en farverig koncertoplevelse i Nikolaj Kunsthal.

Koncerten repræsenterer et unikt samarbejde mellem to ligesindede ensembler, der vil performe sammen og hver for sig. Samlet kan publikum forvente sig en koncertoplevelse, der er performativ og legende ud over det sædvanlige. Oplev opførelser af Pamplemoussemedlemmerne Jessie Marino, Bryan Jacobs og Natacha Diels samt de danske komponister Simon Løffler og Kaj Duncan David.

Koncerten er desuden en del af Ensemble Pamplemousses kommende internationale turné, og det er første gang nogensinde, at publikum har mulighed for at opleve dette kreative kollektiv udfolde sig i Europa.

Entré: 50 kr.

SPOR festival finder sted på forskellige venues i Aarhus d.12.-15. maj 2016. Udover koncerten i Nikolaj Kunsthal præsenteres også en pre-event i Aarhus Kunsthal d. 18 marts 2016 kl. 19. For mere information om festivalen besøg venligst www.sporfestival.dk.