UENDELIGT DYB - gastronomisk totaloplevelse i David Lynchs verden

UENDELIGT DYB gastronomisk totaloplevelse i David Lynchs verden. Find din billet HER.

Kom til en sansemæssig totaloplevelse, når Copenhagen Architecture Festival i samarbejde med Nikolaj Kunsthal inviterer publikum til en aften af lynchske dimensioner. Her vil du opleve at blive ført gennem forskellige tableauer med serveringer af mad, drinks, musik og fortællinger i Nikolaj Kunsthals kringlede korridorer og skæve vinkler. Oplevelsen er iscenesat af The Tower Prophets aka Christian Friedländer og Dicki Lakha i samarbejde med musikerne og komponisterne Mikkel Hess og Peter Albrechtsen og kokkene og kunstnerne Mette Martinussen og Augusta Sørensen. Der garanteres en unik gastronomisk oplevelse i udstillingen Infinite Deep, og præcis som i David Lynchs dragende, smukke og foruroligende verden, ved man ikke hvad der skjuler sig rundt om det næste hjørne.  

Oplevelsen foregår i David Lynchs aktuelle fotoudstilling "Infinite Deepi Nikolaj Kunsthal.  

Arrangementet finder sted d. 11., 12., 13. oktober kl. 18.30, 19:15 og 20:00 i Nikolaj Kunsthal.  Publikums ledsages rundt i huset i mindre grupper. Det er et begrænset antal billetter. 

Pris per person: 950 kr. Billetten inkluderer adgang til Nikolaj Kunsthal, mad, drikke og performative indslag undervejs.
Vejledende varighed: 2 timer.  

Billetten inkluderer ikke entre til Nikolaj Kunsthals øvrige udstillinger.