Udlejning


Lej Nikolaj Kunsthal
Det er muligt at benytte kirkens smukke og karakteristiske rammer til afholdelse af møder, photo-shoots, konferencer, produktpræsentationer, fester og middage m.m. Det er muligt at kombinere alle typer arrangementer med en tur rundt i udstillingen.

Lokaler
I Nikolaj Kunsthal er det muligt at benytte kunsthallens Nedre Galleri, Øvre Galleri, Tårnrummet samt Læsesalen.

Nedre Galleri
Nedre Galleri består af hovedskibet med scene samt to sideskibe. Rummet kan rumme op til 600 gæster, forudsat at der ikke er personbelastning på de øvrige etager. Hvis der er folk ovenpå, kan Nedre Galleri rumme 400 stående personer eller ca. 200 siddende. Galleriet er ideelt til større arrangementer som for eksempel firmafester, produktpræsentationer, receptioner, modeshows, generalforsamlinger og koncerter.

Pris fra 35.000 kr. ex moms

Øvre Galleri
Øvre Galleri er lidt mindre end Nedre Galleri og kan rumme max. 150 personer. Øvre Galleri er egnet til både siddende og stående arrangementer.

Pris fra 25.000 kr. ex moms

Tårnrummet
Tårnrummet er et mindre lokale og bliver ofte brugt til Nikolaj Kunsthals events og talks, men også til møder og receptioner. Rummet fungerer godt til ca. 20 siddende personer. I visse tilfælde kan Tårnrummet også lejes inden for kunsthallens åbningstid.

Pris fra 5.000 kr. ex moms.

Læsesalen
Læsesalen kan rumme op til 60 personer og egner sig godt til møder, præsentationer, workshops, seminarer og lignende.

Pris fra 10.000 kr. ex moms.

Tårnet
Tårnet i Nikolaj Kunsthal blev i sommeren 2018 åbent for offentligheden, og det er muligt at afholde arrangementer samt at kombinere dit event med et tårnbesøg. Max. kapacitet 14 personer.

Kontakt venligst Nikolaj Kunsthal eller Maja Krebs Sørensen for yderligere information om priser samt rådgivning om arrangementer.

Tlf: 3318 1783 eller email: lejenikolajkunsthal@kff.kk.dk

 

Restaurant Maven
Restaurant Maven ligger i forbindelse med Nikolaj Kunsthal. Ønsker du at kombinere dit arrangement med en lækker frokost eller middag, har vi et samarbejde med Restaurant Maven. Se deres menu her.