Premiere SKAMMEKROGEN fredag 7. februar kl. 19

Et spisebord med stole står midt i rummet. Der er dækket op til fem. På hver tallerken ligger et sæt briller og nogle høretelefoner. Du sætter dig ned, tager briller og høretelefoner på og straks begynder en film, hvor du er én af de medvirkende. Midt i et familiedrama over sovs, kartofler og tåkrummende pinligheder. 

Virtual reality er tilbage i topform med Oculus Rift-teknologien, og iSkammekrogen får man muligheden for at opleve, hvad skuespilleren oplever - som om man var der selv. Man ser, hvad skuespilleren ser, og man hører, hvad skuespilleren hører. Man bliver en karakter i filmen.

Kom til premiere på Skammekrogen med steg, brun sovs, kartofler og masser af familie(u)hygge fredag den 7. februar kl. 19. Værket kan prøves allerede fra kl. 12 samme dag.

DR P1 Harddiskens Anders Høeg Nissen var forbi værkstedet og testeSkammekrogen - og han kunne lide det. Hør hvad han sagde i udsendelsen fra 17. januar 2014

Skammekrogen er skabt af Johan Knattrup Jensen, Mads Damsbo og Dark Matters. Skuespillere er Sofie Stougaard, Ole Boisen, Katrine Bruun, Benjamin Engell og Sebastian Teschemacher.

Se mere om værket på skammekrogen.dk eller på Skammekrogens facebook

Vises fra 7. februar - 3. marts 2014

Reservér en plads ved bordet på skammekrogen@nikolajkunsthal.dk

Se ledige tider her