FOO/SKOU:
Disharmony of Spheres

29. maj 2021 til 22. august 2021

Øvre Galleri i Nikolaj Kunsthal forvandles i perioden 29. maj til 22. august til et visuelt og interaktivt totallydværk. Kunstnerduoen FOO/SKOU inviterer med udstillingen Disharmony of Spheres kunsthallens gæster på opdagelse i et system af syngende planeter.

Sommerens gæster i Nikolaj Kunsthal kommer til at spille en central rolle, når den kunstneriske hybridduo FOO/SKOU udfolder deres praksis med afsæt i deres interesse for lyd i krydsfeltet mellem billedkunst, design og teknologi. Det er nemlig publikums bevægelser og fysiske tilstedeværelse, der dirigerer lyden i det udstillede værk. 

Som en del af Disharmony of Spheres udstiller vi også systemet bag FOO/SKOUs interaktive lydinstallation. Det gør vi særskilt i Tårngalleriet overfor Øvre galleri. Det sker i form af grafiske prints, der – udover at fungere som formidling af installationen – også er visuelle lydpartiturer for FOO/SKOU’s iPhone app format4, som kan downloades i App Store. Publikum kan på den måde selv prøve kræfter med ’syngende planeter’.

Du finder pressemeddelelse og pressebilleder HER

Hvor: Øvre Galleri + Tårngalleri 
Hvornår: 29. maj 22august