Leonard Cohen: A Crack in Everything

23. oktober 2019 til 8. marts 2020

NY FORTOLKNING AF LEONARD COHENS LIV OG VÆRKER

Vi er glade for i samarbejde med Kunstforeningen Gl. Strand, at kunne præsentere denne stort opsatte udstilling hvor op mod 40 internationale samtidskunstnere og musikere fortolker Leonard Cohens liv og værker. Der sættes med udstillingen helt nye standarder for, hvordan en samtidskunstudstilling kan fortolke mødet mellem musik, litteratur og billedkunst.

Udstillingen, der trak køer langt ud på gaden, da den i november 2017 blev præsenteret i Cohens fødeby, Montréal, inviterer publikum til at deltage i flere interaktive værker. Det gør udstillingen til en anderledes sanserig og inddragende oplevelse.

Udstillingen i København præsenteres med generøs støtte af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, Det Obelske Familiefond og Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck’s Fond.

Leonard Cohen: A Crack in Everything er organiseret af Musée d’art contemporain de Montréal (MAC) og kurateret af John Zeppetelli, direktør og chefkurator ved MAC, samt gæstekurator Victor Shiffman. Udstillingen præsenteres i København af Kunstforeningen GL STRAND i samarbejde med Nikolaj Kunsthal.

Udstillingen vises i begge kunsthaller og kan opleves fra 23. oktober 2019 til 8. marts 2020.

Photo credit: Courtesy of Old Ideas, LLC