The Way a Hare Transforms into a Tortoise

28. juni 2019 til 8. september 2019

Med vigtige kunstbegivenheder som Mediebiennalen i Seoul samt Gwangju- og Busanbiennalen er Korea et interessant land at vende sin opmærksomhed imod, når det gælder samtidskunst.

Med udstillingen The Way a Hare Transforms into a Tortoise sættes der i anledning af 60-året for de dansk-koreanske diplomatiske forbindelser fokus på, hvad der sker på Koreas kunstscene i disse år.

Udstillingen er kurateret af Nikolaj Kunsthal i samarbejde med den koreanske kurator Inseon Kim og viser ni kunstnere, hvoraf flere har skabt nye specifikke værker til Nikolaj Kunsthal.

Nikolaj Kunsthals udstillingsareal omfatter ca. 1000 m2 og er et af Københavns mest prestigefulde udstillingssteder, placeret i hjertet af byen.
Udstillingen fylder hele kunsthallens udstillingsareal, og værkerne består af forskellige medier, f.eks. video, installation, performance og papirarbejde.
 
Deltagende kunstnere er: Yoon Kalim, Beak Jungki, Lee Chunghyung, Jang Junho, Rohwajeong, Chu Mirim, Jang Jongwan, Kwon Hayoon og Cho Hyun, som alle er bosat i Korea.