Koncert med Chassol


KONCERT MED CHASSOL

Hotel Cecil & Asterios CPH er stolte over at kunne annoncere en unik koncert med Chassol d. 19. marts kl. 20.00 i Hotel Cecil.

Christophe Chassol er inviteret til at optræde i forbindelse med hans deltagelse i udstillingen Leonard Cohen: A Crack in Everything,der vises til og med d. 13. april i Nikolaj Kunsthal og Kunstforeningen GL STRAND.

Den produktive franske pianist og komponist - der blandt andet har skrevet for Phoenix og Sebastien Tellier - har udviklet et unikt ultrascore koncept. I hans kompositioner transformeres optagelser af stemmer, musik, lyde og billeder fra virkeligheden til nye audiovisuelle værker.

Christophe Chassols bidrager også med et værk i Leonard Cohen-udstillingen, der har fået stor ros (se mere her). Det har derfor været oplagt at invitere kunstneren tilbage til en live-præsentation af en af sine audiovisuelle optrædener i sin helhed.

På Hotel Cecil vil Chassol spille INDIAMORE, som indeholder billeder fra hans rejser og oplevelser i Indien, som er blevet transformeret til et overdådigt og synkront visuelt og musikalsk festmåltid.

Koncerten præsenteres i samarbejde med CPH:DOX, Nikolaj Kunsthal, GL Strand og Institut Français du Danemark.

Hvor: Hotel Cecil
Hvornår: 19. marts kl. 20
Pris: 275 kr.

Billetter kan købes her