Nikolaj Extended:
Koncert med Jørgen Teller/Lars Bech Pilgaard

Lars Bech Pilgaard og Jørgen Teller har i flere omgange arbejdet sammen, men aldrig som duo. Her møder to generationer af moderne, udfordrende guitarister hinanden i et intimt format med nyskrevet musik i en storslået kulisse.

Jørgen Teller har i flere årtier været frontløber på avantgarde- og lydkunstscenen ligesom han har arbejdet med både dans, installationer etc. Jørgen er desuden aktiv med sin trio Jørgen Teller and The Empty Stairs som bl.a spillede på Roskilde Festival 2011.

Lars Bech Pilgaard er en af de nye markante spillere på den danske jazz/avantgarde-scene og har bla. gjort sig bemærket med stærke udgivelser fra bands som Magnus fra Gaarden, SVIN og senest Lars´ egen trio, flankeret af et solo-guitar album.

Aktørerne mødte hinanden på Vallekilde Højskole sommeren 2011 og det blev starten på et samarbejde som nu kulminerer med deres første duo-koncert.

Jørgen Teller og Lars Bech Pilgaard materialiserer outputtet af den danske musikscene hvor præferencer, alder og baggrund er forvist til sidelinjen til fordel for udviklingen af ny dansk tonekunst!

Koncerten er gratis.