Pop-up:
A Child is Born - en opera frit efter Händels Messias

Velkommen til krybbespilsshow anno sommer 2021, hvor Virgin Mary – efter en hed nat i byen – på mirakuløs vis er blevet gravid. Om det er med en kvinde, mand eller en queer Helligånd står imidlertid ubesvaret hen. Hun har derfor inviteret De tre vise personer til sammenkomst for at bebude den glædelige nyhed og for at få personlig afklaring omkring, hvem af de tre tidligere romantiske bekendtskaber, der mon har gjort hende gravid.
 
Hendes håb er, at det efter sammenkomsten vil stå stjerneklart, om Helligånden kom i skikkelse af flammerne Caspar, Melchioria eller Balthazar.
Det skal dog vise sig, at det ikke er så ligetil at fastslå forældreskabet, da alle tre kavalerer ivrigt udpeger sig selv som den retmæssige forælder. Det hele ender i en regnbue-eksplosion af krybbespil, klassisk musik og nye familieformer. For størst af alt er kærligheden, Halleluja!
 
Find din billet HER og følg med i Facebook event HER
* * *
 
Credits:
Instruktør og koncept: Anna Sofie Keller
Set- og kostumedesigner: Pelle Staack
Koreograf: Liva Lopez
Musikalsk leder: Yngvild Vivja Haaland Ruud
Medvirkende:
Freja Højland Høj (Sopran)
Þórgunnur Anna Örnólfsdóttir (Mezzosopran)
Kristoffer Appel (Tenor)
Simon Sumal (Bas)
Yngvild Vivja Haaland Ruud (Accordeon)
Maria Lundbak (Obo)
Martyna Kulpinska (Violin)
 
En co-produktion mellem Neugeboren Opera Group og Amager Klassisk. Forestillingen præsenteres i samarbejde med Nikolaj Kunsthal, Copenhagen 2021 og Copenhagen Opera Festival.
 
* * *
 
Praktiske info:
Billetten indbefatter ikke entré til Nikolaj Kunsthals øvrige udstillinger.