Samtalekøkkenet

Fire nordiske Samtalekøkkener med i alt 12 kunstnere viser performativ kunst og diskuterer den med publikum og kritikere.

Denne aften: 

Örn Alexander Ámundason (IS)

Tero Nauha (FI)

Jane Jin Kaisen (DK)

Nielsen (DK)

Nielsen, som flere gange har udstillet i Nikolaj Kunsthal (se mere om Nielsens projekter i Nikolaj her), er kritiker ved Samtalekøkkenet onsdag d. 5. december (fra klokken 19). Nielsen er p.t. indstillet til Montana-prisen for bogen "Store Satans Fald’, men er derudover nok mest kendt for begravelsen af sin tidligere inkarnation: Claus Beck-Nielsen. Rollen som kritiker er dog ikke ny: I årene 1997-1999 fungerede han som kritiker på dagbladet Politiken. Til Samtalekøkkenet vil han give live kritik af de tre viste performative værker af Örn Alexander Ámundason (IS), Tero Nauha (FI) og Jane Jin Kaisen (DK). 

Liveart.dk introducerede begrebet live-anmeldelser i 2010 og har siden live-anmeldt mange forskellige forestillinger med anmelderne fra alle de førende dagblade.

Entreen er gratis, og der serveres gratis mad og sælges god hjemmebrygget øl fra Kongskov Håndbryggeri, blandt andet vores helt egen Samtalekøkken øl.

 

Følg med på facebook

For detaljeret program se www.liveart.dk.