TALKIN' BOUT MY GENERATION

TALKIN' BOUT MY GENERATION

//LONG-DURATION PERFORMANCE I Nikolaj Kunsthal//

Kom til en helt særlig TALK, når repræsentanter fra generation Y samles om det næste store mulige oprør…

Rosa kan ikke sove. Tankerne om alt det, der er galt med samfundet og som burde ændres, plager hende. Hun føler, at hun bør gøre noget. NU. Hun står med sovepillerne i hånden og overvejer at tage én. Men fandme nej! Hun smider dem i skraldespanden og har fundet 5 andre ligesindede, der ligesom hende drømmer om oprør. Alle sammen fra generation Y. Du ved, de der dovne, selvoptagede, barnlige, instagram-mad-foto-oplæggende, kropsfikserede-og-dog-kropsforskrækkede, netflix-afhængige, børne-curlende, ironiske, neokapitalistiske, urealistiske, egoistiske, yndige, ignorante kæmpebabyer, som Bjarne Jes Hansen langede ud efter for nogle år siden – fordi de netop endnu ikke har gjort oprør…
Men vil det lykkes dem at gøre oprør? Kan de blive enige om målet og midlerne? Og orker de overhovedet det oprør, når det kommer til stykket? 

Tag høretelefonerne ud og kom og vær med i Nikolaj Kunsthal til en TALK med generation Y om oprør, hvor kunst og impro-teater flyder sammen. I selskab med 6 performere bliver dette en helt unik aften, der ikke forløber efter et fast manuskript, men netop skabes på stedet i samspil med hinanden og publikum.

Ved køb af billet til denne performance, får du samtidig adgang til Nikolaj Kunsthals udstillinger, hvor du kan nyde kunsten, mens du bliver inspireret og dine tanker vandrer mod, hvordan det næste oprør skal se ud. Performancen varer ca. 6 timer og der vil være en lettere forplejning undervejs. Du kan opleve oprøret i sin fulde længde eller frit gå til og fra undervejs i mellem udstilling og performance. Vi anbefaler dog, at du kommer kl. 18. og ser, når det hele skydes i gang.

På scenen: 
Mohamed Ali Osman, Gry Guldager, Sara Hamming, Therese Damsgaard Manley, Rosa Sand og Mikkel Trier Rygaard
Instruktør: Lene Skytt
Dramaturg: Tine Byrdal
Lydtekniker: @Brian Larsen

Linket til teaterbilletter: https://www.teaterbilletter.dk/#select/77332

 https://www.faar302.dk/forestilling/talkin-bout-my-generation/