EFTERÅRSFERIE I NIKOLAJ KUNSTHAL

EFTERÅRSFERIE I NIKOLAJ KUNSTHAL

 

I Nikolaj Kunsthal byder efterårsferien på kunst og aktiviteter for både voksne og børn! Vi har højt til loftet og masser af plads, så børn og voksne trygt kan besøge kunsthallen.

 

Besøg vores familieudstilling Flipperoraklet i panoramaarkaderne og oplev Hartmut Stockters fantasifulde univers. Gå på opdagelse i udstillingen og prøv en oversize flippermaskine, gå tur på en evighedssti eller bliv inspireret ved det store orakel. Med vores gratis børneaktivitetsark bliver opmærksomheden skærpet - kan I finde alle insekterne i Evighedshjulet?

 

Efter besøget får alle børn en pose med frø med hjem, så I kan hjælpe med at dyrke mere natur i byen!

 

Du kan også finde farverne frem og lave dit eget kratluskeri-skilt, til når du skal på opdagelse i Hartmut Stockters udstilling, i naturen eller i byen. På skiltet må man gerne både tegne og skrive, hvad det er man kigger på og lusker efter.

Kunstneren Hartmut Stockter har lavet skilte, som beskriver det, man kigger efter, og som man kan placere, når man går på opdagelse i krat. Så kigger folk ikke længere så mærkeligt, når man ikke følger stier og regler, men gerne vil luske rundt på opdagelse i naturen.

 

Vi ses i Nikolaj - Københavns Kunsthal.