FOKUS OPEN CALL 2018

26. oktober 2017 til 12. november 2017

 

Nu inviterer FOKUS til open call 2018, og opfordrer alle - uanset nationalitet og erfaring til at indsende videoværker til festivalens open call. Man kan indsende op til to videoværker via festivalens onlineplatform. Deadline d. 12. november kl. 12. 

 
Som også sidste år vil de bedste værker blive udvalgt af en jury – for herefter at kunne opleves af publikum rundt omkring i København. Sidste år lagde op mod 10.000 vejen forbi festivalens værker, der blandt andet kunne opleves i Illum, på Hovedbiblioteket og i biograferne Grand, Gloria og Vester Vov Vov. FOKUS løfter igen i 2018 videokunsten ud af kunstens vanlige rammer og møder publikum på nøje udvalgte steder i byen – indenfor og udenfor – og på din egen mobiltelefon eller tablet. Blandt de shortlisted videoer kåres en vinder af FOKUS First Prize på €1000 samt to Runners-Up som præmieres med €500 hver. 
 
FOKUS videokunstfestival er en årligt tilbagevendende festival for international videokunst arrangeret af Nikolaj Kunsthal siden 2011.
 
FOKUS er den eneste videokunstfestival i Danmark og er dermed med til at stille skarpt på en del af kunsten, der hele tiden er i rivende udvikling. Både kendte navne og nye talenter eksperimenterer med videomediet og benytter sig af nye fortælleformer og teknologiske platforme.FOKUS vil gerne være med til at fremme denne udvikling og samtidig synliggøre videokunsten for et større publikum”, lyder det fra Andreas Brøgger, leder af Nikolaj Kunsthal.
 
Læs mere på fokusfestival.dk 

OPEN CALL 2018 – SÅDAN GØR DU:

  • Indsendte værker må max være 12 minutter og skal være produceret i 2016 eller 2017.

  • Det koster 20 euro at indsende et værk.

  • Deadline for indsendelse er 12. november 2017 - kl. 12 dansk tid.

 
Læs mere om, hvordan du deltager på fokusfestival.dk